az oldal töltődik..

Tudnivalók

SZOTE Kártya

 

 

 

A kártyát a Szent-Györgyi Hallgatói Egyesület (SZAHE) állítja ki tagjainak a 2011/2012 2. félévtől. A kártya  az eddig megszokott matricás rendszer helyébe lép, mellyel reméljük még vonzóbbá válik az egyesületi tagság is.

 

Mire való a kártya?

Az egyesületi közgyűléseken való gyors és rugalmas ellenőrzés mellett, egyfajta presztízskártyaként funkciónál, mely a régi szotés karok hallgatóit fogja össze.

A kártya segítségével vehető igénybe számos szolgáltatás (pl. Jate és Retro Klubba ingyenes belépés a kari bulikba csütörtökönként), illetve különböző kedvezmények. Erről pontosabban a kedvezmények fül alatt lehet tájékozódni.

 

Minden buliba érvényes a kártya?

Nem, csak a csütörtöki kari bulikba, amely felváltva kerül megszervezésre a Jate és Retro Klubban. A pontos helyszínről érdemes előtte tájékozódni.

 

 

Mennyibe kerül a kártya?

A kártya készítésének egyszeri díja van 300ft, amelyet aztán 5-8 évig lehet használni. A tagság hosszabbítása minden félévben elektronikus történik a tagsági díjat befizetve.

Elvesztett, megrongált kártya pótlásának plusz díja nincs, de a rendelési ciklusig a kedvezményeket nem lehet igénybe venni!

 

Hol lehet rendelni?

SZOTE Kártya megrendelhető az ÁOK HÖK irodán (Szeged, Apáthy u. 4.), a gyártási díj befizetésével. Legyártásának időtartama: min.3 hét, ezt vegye figyelembe mindenki!

Egy tanévben két rendelési ciklus van: egy szeptemberben, illetve márciusban.

 

Honnan tudom, hogy megérkezett a SZOTE Kártyám?

A regisztrációkor megadott email címen mindenkit értesítünk, illetve az egyesület honlapon (www.szahe.hu) is közzé tesszük.

 

Ki rendelhet kártyát?

Bárki rendelhet, aki befizeti az előállítás díját és rendszeresen fizeti az egyesületi tagdíjat.

 

Hogyan néz ki a kártya?

Minden SZOTE Kártya névre szól és egyedi azonosítóval (vonalkóddal) van ellátva.

A kártya mérete: 85,5x54x0,76 mm

Anyaga: műanyag

 A kártya csak fényképes igazolvánnyal együtt érvényes, másra át nem ruházható!

Meddig tudom használni a SZOTE kártyám előző féléves tagságival?
Minden félév kezdetétől számítva három hétig érvényes a kártya, majd az adatbázisban passziválásra kerülnek azok, akik nem újították meg a tagságit.

Nem fizettem be a következő féléves tagságimat és ezért nem tudom használni a kártyámat!
Ilyenkor annyi a teendő, hogy az egyesületi irodába (6720 Szeged, Apáthy u. 4.) be kell jönni és a tagságot meghosszabbítani, ezután újra érvényessé válik a kártya.

Igénybe tudom-e venni a kártya szolgáltatásait, ha lejárt az egyesületi tagságom?
Mind az ÁOK HÖK irodán, a Pulzus Kávézóban, mind a Jate és Retro Klubban és a többi helyen folyamatosan frissül az adatbázis, mellyel könnyen kiszűrhetőek azok, akik nem újították meg az egyesületi tagságukat. Ilyenkor a kártya érvénytelen mindaddig, amíg az ÁOK Hök irodán a tagság meg nem lesz hosszabbítva.További kérdésekért érdemes felkeresni személyesen az ÁOK HÖK Irodát (Szeged, Apáthy u. 4.) vagy írni a szahe@szahe.hu email címre!

 

Falüzenetek
2017-02-03
SZOTE TAVASZ

Itt a tavasz! Újiítsd meg szote kártyád és vegyél részt a szotés programokon ingyen, vagy kedvezményesen!

MEDIKUS KUPA 2017 PÉCS április 7-9.

2016-02-28
Új kari pólók és pulcsik

Részletek facebookon!
Pulóver: 6 000 HUF

Póló: 2 000 HUF

 

2016-02-15
MK 2016 Szurkolói Póló Pályázat

Részletek a facebookon!

Programnaptár
Facebook-on is vagyunk
Támogatók